0,00
073 - 205 30 90 info@terrasverwarming.nl Klantenservice Veelgestelde vragen
De warmte van ons assortiment ervaren? Bezoek de showroom

Voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 99,-

 

Deskundig advies van onze experts

 

tot 5 jaar garantie

 

14 dagen bedenktijd

Vanaf €45,- gratis bezorging

 Veilig betalen via IDEAL

 Voor bedrijven en particulieren

Energiezuinige terrasverwarming

Veel soorten energiezuinige terrasverwarming zijn er niet. Bij Terrasverwarming.nl vindt u echter verschillende terrasverwarmers op gas, een energiezuinige vorm van terrasverwarming. Hiervoor heeft u verschillende toebehoren nodig, die u ook in ons uitgebreide assortiment vindt.

De verschillende toebehoren voor energiezuinige terrasverwarming

Terrasverwarmers op gas hebben verschillende toebehoren nodig om op een goede en energiezuinige manier te functioneren. Voor al deze accessoires kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan:

  • Schakelaars
  • Bedieningskastjes
  • Montagebeugels
  • Kappen
  • Beschermplaten in verschillende kleuren
  • Windroosters
  • Kleurschermpjes waarmee u zelf de kleur van de warmtelamp bepaalt

 

Goed advies over uw energiezuinige terrasverwarming

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies over de aanschaf van een energiezuinige terrasverwarmer zodat u de beste terrasverwarming kiest. Daarom ontvangen wij graag gegevens over uw terras, zoals de afmetingen en de locatie van de stroompunten voor bijvoorbeeld een elektrische terrasverwarming. Ook horen wij graag uw wensen, zodat wij u advies op maat geven. Heeft u foto’s van uw terras? Stuur ze mee met uw aanvraag, want een beeld zegt meer dan duizend woorden!

Een veilige montage van uw terrasverwarmer

Om uw energiezuinige terrasverwarming op gas op een veilige manier aan te sluiten, laat u dit over aan onze specialisten. Wij maken voor de montage van de hangende terrasverwarmer gebruik van montagebeugels van A-merken, die speciaal zijn ontwikkeld voor onze heaters. Hierbij leveren wij uiteraard bijpassende beschermplaten en beschermkappen.

Vandaag besteld, morgen in huis

Wij zijn in staat om uw energiezuinige terrasverwarmer op korte termijn te leveren. Wanneer u op werkdagen voor 16.00 uur bestelt, heeft u uw terrasverwarmer voor de lounge de volgende dag in huis. Onze webshop is voorzien van het Webshop Keurmerk, zodat u altijd bestelt op een veilige manier. Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Wenst u meer informatie, bijvoorbeeld over de beschikbare merken? Bel dan naar +31 (0)73 205 30 90 of vul het contactformulier in.

Geïnteresseerd?
Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Scroll omhoog