0,00
073 - 205 30 90 info@terrasverwarming.nl Klantenservice Veelgestelde vragen
De warmte van ons assortiment ervaren? Bezoek de showroom

Voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 99,-

 

Deskundig advies van onze experts

 

tot 5 jaar garantie

 

14 dagen bedenktijd

Vanaf €45,- gratis bezorging

 Veilig betalen via IDEAL

 Voor bedrijven en particulieren

Heater overkapping

Met een heater onder een overkapping geniet u extra van deze beschutte plek, waar u al vroeg in het voorjaar en tot laat in het najaar heerlijk zit met vrienden en familie. Vindt u het vervelend om in uw muur of plafond te moeten boren om de terrasverwarmer in de overkapping op te hangen? Terrasverwarming.nl heeft ook diverse vrijstaande heaters in het ruime assortiment.

Iedereen geniet van de warmte van de heater onder uw overkapping

U bent jarig en geeft een tuinfeest. U zit gezellig met vrienden en familie rondom de heater, omdat het ’s avonds toch wel wat afkoelt. Hoe verder de avond vordert, hoe meer vrienden en familie erbij komen. U komt steeds verder van de heater af te zitten, omdat de kring steeds groter wordt. Het zou dan handig zijn als u de terrasverwarming onder uw overkapping kunt verplaatsen. Met de vrijstaande heaters van Terrasverwarming.nl is dit mogelijk. Zo heeft iedereen profijt van de heater onder uw overkapping! Wij hebben verschillende opties beschikbaar, zoals een elektrische terrasheater en een heater op gas.

Handig onder uw overkapping: een plafond inbouw terrasverwarming

Een nadeel van een overkapping is dat het er extra snel donker wordt. Dat kan lastig zijn, zeker als u in de zomer extra lang buiten wilt zitten. Op deze momenten kan het ook flink afkoelen. Een plafond inbouw heater onder uw overkapping biedt dan uitkomst. Deze worden in uw plafond gemonteerd, zodat ze nooit in de weg hangen. Ideaal onder kleine overkappingen met weinig ruimte. Zo leest u terwijl u buiten zit te ontspannen een goed boek bij het licht van de terrasverwarming onder uw overkapping. Dit zorgt voor een lekker warm en gezellig plekje.

Wilt u ook een heater onder uw overkapping? Neem contact op voor persoonlijk advies

Wanneer u kiest voor een terrasheater onder uw overkapping of een heater in de veranda, zijn er verschillende mogelijkheden. Vindt u het lastig te bepalen of een vrijstaande, hangende, staande of ingebouwde heater in uw situatie nu het beste is? Wij helpen u graag verder. Bel ons even op +31 (0)73 205 30 90 of vul het contactformulier in; we adviseren u graag. Of kom langs in de showroom in Rosmalen voor een demonstratie van verschillende heaters.

Geïnteresseerd?
Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Scroll omhoog