0,00
073 - 205 30 90 info@terrasverwarming.nl Klantenservice Veelgestelde vragen
De warmte van ons assortiment ervaren? Bezoek de showroom

Voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 99,-

 

Deskundig advies van onze experts

 

tot 5 jaar garantie

 

14 dagen bedenktijd

Vanaf €45,- gratis bezorging

 Veilig betalen via IDEAL

 Voor bedrijven en particulieren

Heater voor veranda

Met de vele heaters van Terrasverwarming.nl is er altijd een heater voor uw veranda. Kiest u voor een handige vrijstaande terrasverwarming of toch voor een terrasverwarming die ingebouwd kan worden in het plafond, zodat deze niet in de weg staat op uw veranda. Waait het vaak op uw veranda, kies dan voor een heater die stevig aan de muur of het plafond bevestigd kan worden.

Een heater met ingebouwd licht onder uw veranda

Onder een overkapping zoals een veranda heeft u vaak behoefte aan extra licht. Zeker wanneer u ’s avonds onder uw veranda zit, is het soms erg snel donker waardoor u bijvoorbeeld met moeite een boek leest. Om eenvoudig extra licht te creëren én ook nog extra warmte te krijgen, installeert u een elektrische heater met verlichting van Terrasverwarming.nl. Zo leest u in een avond uw boek uit op uw terras, zonder dat u het koud krijgt.

Geen stroom onder uw veranda? Geen probleem!

Voor een vrijstaande terrasverwarmer, plafond inbouw terrasverwarming of een heater op standaard heeft u alleen een stroomvoorziening nodig. Heeft u geen stopcontacten of andere stroomvoorziening op uw veranda of wilt u een heater onder een overkapping? Kies dan voor een van onze terrasheaters op gas. Hiervoor hebben wij alle toebehoren in huis, zoals:

  • Schakelaars
  • Bedieningskastjes
  • Montagebeugels
  • Beschermkappen en -platen
  • Windroosters
  • Kleurschermpjes om de lichtkleur van uw heater te bepalen

 

Weten welke heater het best geschikt is op uw veranda? Neem contact met ons op!

Er zijn verschillende soorten terrasheaters die geschikt zijn voor bevestiging onder een veranda. Om te bepalen welke verschillende merken van de heater het meest geschikt zijn voor onder uw veranda, komen wij graag bij u langs. Bel voor het maken van een afspraak naar +31 (0)73 205 30 90 of vul het contactformulier in.

Geïnteresseerd?
Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Scroll omhoog