0,00
073 - 205 30 90 info@terrasverwarming.nl Klantenservice Veelgestelde vragen
De warmte van ons assortiment ervaren? Bezoek de showroom

Voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 99,-

 

Deskundig advies van onze experts

 

tot 5 jaar garantie

 

14 dagen bedenktijd

Vanaf €45,- gratis bezorging

 Veilig betalen via IDEAL

 Voor bedrijven en particulieren

Professionele infrarood terrasverwarming

Wilt u professionele infrarood terrasverwarming kopen voor op uw terras, bijvoorbeeld voor in uw tuin of voor op de binnenplaats van uw restaurant? Dat kan bij Terrasverwarming.nl, de webshop achter het bedrijf Zondag Zonnevakmensen BV. Wij leveren diverse soorten terrasverwarming aan particulieren, bedrijven en installateurs. Wat voor terrasverwarmer gaat u kopen?

Professionele infrarood terrasverwarming zorgt voor een heerlijk warm terras

Wist u dat alle professionele terrasverwarming werkt met infraroodstraling? Dat betekent dus eigenlijk dat alle terrasverwarming infrarood terrasverwarming is. Infraroodstraling is namelijk gelijk aan warmtestraling. Terrasverwarming.nl biedt diverse soorten terrasverwarmers aan die werken op deze straling. U heeft de keuze uit professionele infrarood terrasverwarming met verschillende bevestigingsmanieren. Zo hebben wij infrarood terrasverwarmers voor inbouw aan wanden of plafonds in ons assortiment opgenomen, maar u kunt ook kiezen voor vrijstaande terrasverwarming.

Advies over de terrasverwarming die past bij uw toepassing

Bij Terrasverwarming.nl voorzien we u niet alleen van kwaliteitsvolle professionele infrarood terrasverwarming: we kunnen u ook voorzien van deskundig advies over de verwarmer die u in uw situatie het beste kunt kopen. Werkt op uw terras een professionele terrasverwarming op gas beter dan een elektrische terrasverwarming? Daarnaast zijn verschillende lampen geschikt voor verschillende situaties. Zo kunnen wij u vertellen welke verwarmer het beste past bij een afgesloten serre of een open terras. En onze service gaat zelfs nog verder. Moet u een infrarood lamp vervangen? Dan kunnen wij de lamp zonder extra kosten voor u monteren indien u het product gefrankeerd opstuurt naar onze winkel.

Stel uw vragen aan onze behulpzame klantenservice of in de showroom

Heeft u vragen over het assortiment, bestelproces of over welke infrarood terrasverwarming of professionele terrasheater het beste bij uw wensen aansluit? Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)73 205 30 90 en stel al uw vragen aan onze enthousiaste medewerkers. Uiteraard bent u ook van harte welkom in de showroom in Rosmalen.

Geïnteresseerd?
Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Scroll omhoog