0,00
073 - 205 30 90 info@terrasverwarming.nl Klantenservice Veelgestelde vragen
De warmte van ons assortiment ervaren? Bezoek de showroom

Voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 99,-

 

Deskundig advies van onze experts

 

tot 5 jaar garantie

 

14 dagen bedenktijd

Vanaf €45,- gratis bezorging

 Veilig betalen via IDEAL

 Voor bedrijven en particulieren

Professionele terrasverwarming gas

Professionele terrasverwarming op gas

Terrasverwarming.nl biedt een zeer ruim assortiment aan professionele terrasverwarming op gas voor de horeca. Wij zijn namelijk specialist op het gebied van gas terrasheaters. Zo leveren wij verschillende soorten verwarming aan particulieren, bedrijven en installateurs. Dit alles doen wij volgens zeer aantrekkelijke voorwaarden, zoals snelle levering en een aantrekkelijke prijs. Bij Terrasverwarming.nl hechten wij een grote waarde aan hoogwaardige kwaliteit. Daarom onderwerpen we de terrasheaters die wij aanbieden ook altijd aan een analyse van het design, de kwaliteit, prestatie en service. Voldoen de producten aan de juiste eisen, dan bieden wij ze aan. Voor terrasheaters op gas, bijvoorbeeld voor de horeca, moet u dus bij Terrasverwarming.nl zijn!

Wat zijn de voordelen van professionele terrasverwarming op gas in de horeca?

Het gebruiken van een professionele terrasverwarming op gas heeft voor de horeca diverse voordelen. Zo bent u met een professionele terrasheater op gas niet afhankelijk van een stroomvoorziening, zoals dat wel is bij elektrische terrasverwarming. Daarnaast kan een professionele terrasverwarmer op gas met een zeer groot vermogen gemakkelijk worden geïnstalleerd, zonder daarvoor de meterkast te hoeven aanpassen. Kiest u zelfs voor een verwarmer die op propaan wordt gestookt, dan kan deze helemaal vrij van elektriciteit of aardgasaansluiting worden gebruikt. Mocht u toch meer voorkeur hebben voor een heater met stroomvoorziening, bekijk dan ons assortiment professionele infrarood terrasverwarming.

Breed assortiment aan gasverwarming

Bent u benieuwd geworden naar ons assortiment professionele terrasverwarming op gas? In onze uitgebreide webshop kunt u al onze producten rustig bekijken. Natuurlijk is het ook mogelijk de producten in het echt te komen bekijken. Als Zondag Zonnevakmensen BV, het bedrijf achter Terrasverwarming.nl, hebben wij al onze terrasverwarmers ook in onze showroom in Rosmalen uitgestald. Daar kunt u terecht voor demonstraties. Heeft u vragen over onze terrasverwarming op gas voor de horeca? Neem dan contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer +31 (0)73 205 30 90. Wij bieden u graag meer informatie.

Geïnteresseerd?
Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Scroll omhoog