0,00
073 - 205 30 90 info@terrasverwarming.nl Klantenservice Veelgestelde vragen
De warmte van ons assortiment ervaren? Bezoek de showroom

Voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 99,-

 

Deskundig advies van onze experts

 

tot 5 jaar garantie

 

14 dagen bedenktijd

Vanaf €45,- gratis bezorging

 Veilig betalen via IDEAL

 Voor bedrijven en particulieren

Terrasheater

Maak uw terras extra mooi met een terrasheater met een schitterend design! Deze terrasheaters hebben een strak, modern uiterlijk. Ook zijn ze gemaakt volgens de modernste inzichten en de beste technieken. Zo zijn veel terrasheaters verstelbaar naar links, rechts, boven en beneden. Een design terrasheater is bij Terrasverwarming.nl verkrijgbaar in zowel gasuitvoering als uitvoeringen die werken op elektriciteit.

Kies voor een unieke terrasheater met een schitterend design

Wij hebben verschillende soorten terrasverwarming in huis. Onze terrasheaters zijn uniek in hun soort. Deze heaters zijn voorzien van een keramische plaat. Het grote voordeel van zo’n plaat is dat de warmte hierdoor optimaal verdeeld wordt. Ideaal als u met een grotere groep vrienden en familie gezellig op het terras zit. Ook de mensen die wat verder van de design terrasheater afzitten, genieten van de warmte. Een ander groot voordeel van onze design terrasheaters die voorzien zijn van een keramische plaat, is dat deze direct afgekoeld zijn nadat de terrasheater is uitgezet. Veilig voor kleine kinderhandjes. Zo geniet u gezellig met de hele familie van lange zomeravonden op het terras. Dat wilt u toch ook? U profiteert het beste van de warmte wanneer u een design terrasheater ophangt in de veranda of de heater plaatst onder een overkapping. Zoekt u een sfeervolle terrasheater voor uw horecazaak? Ook dat is mogelijk, want in ons ruime assortiment vindt u ook professionele terrasheaters.

Uw terrasheater blijft in de beste staat door de lampen tijdig te vervangen

Zodra de terraslampen niet meer optimaal functioneren, wordt het tijd om deze te vervangen. Omdat dit een vak apart is en u dit niet altijd zelf kunt doen, bieden wij de service om de lampen voor u te vervangen. Zonder extra kosten monteren we de lampen die het beste geschikt zijn voor uw type terrasheater. Dit doen wij zowel voor elektrische terrasheaters als voor terrasheaters op gas.

Genieten met een mooie design terrasverwarmer

Neem contact op via +31 (0)73 205 30 90 voor persoonlijk advies of kom langs in onze showroom in Rosmalen om de beste terrasheater te kopen voor uw situatie. Wij hebben bijvoorbeeld ook professionele terrasverwarming zoals parasolverwarming beschikbaar.

Geïnteresseerd?
Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Scroll omhoog