0,00
073 - 205 30 90 info@terrasverwarming.nl Klantenservice Veelgestelde vragen
De warmte van ons assortiment ervaren? Bezoek de showroom

Voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 99,-

 

Deskundig advies van onze experts

 

tot 5 jaar garantie

 

14 dagen bedenktijd

Vanaf €45,- gratis bezorging

 Veilig betalen via IDEAL

 Voor bedrijven en particulieren

Terrasverwarming Den Bosch

De beste terrasverwarming in de regio Den Bosch

Bij Terrasverwarming.nl, de specialist in terrasheaters in de regio Den Bosch en Tilburg, vindt u alles op het gebied van terrasverwarming. Met onze producten geniet u van optimaal comfort. Zo zijn onze terrasverwarmers volledig naar uw wensen instelbaar met de verschillende dimmers. Het is zelfs mogelijk om vaste tijden in te stellen waarop uw terrasverwarmers aan en uit gaan.

Koop uw terrasverwarming bij dé expert in de omgeving van Den Bosch en Tilburg

Is het eigenlijk nét iets te koud om buiten te zitten? Dan heeft u behoefte aan een goede terrasverwarmer, maar het is niet nodig om deze op volle sterkte te laten draaien, dan is het te warm. Met een dimmer van de specialist in de regio Tilburg en Den Bosch bepaalt u hoeveel warmte en licht uw terrasverwarming geeft. Er zijn diverse dimmers beschikbaar:

  • Dimmers met afstandsbediening die ideaal zijn voor terrasverwarmers die erg hoog hangen.
  • Dimmers zonder afstandsbediening, maar met een bedieningspaneel. Hiermee stelt u uw terrasverwarming heel precies in.
  • Domotica dimmers. Heeft u een domotica systeem, waarmee u de elektronica in huis heeft ingesteld zodat ze automatisch gaan werken? U kunt ook de dimmers van uw terrasverwarming hierop aansluiten met de hulp van onze experts.

Wilt u uw luxe terrasverwarming eenvoudig kunnen in- en uitschakelen, zonder bijvoorbeeld op een stoel te moeten gaan staan om de terrasverwarmer aan en uit te doen? Installeer een schakelaar met afstandsbediening op uw heater. Met een slimme schakelaar laat u uw terrasverwarming bijvoorbeeld aangaan bij beweging, of u kunt uw heater zo instellen dat deze geleidelijk harder gaat branden. Ideaal voor zomeravonden waarop het steeds kouder wordt.

Voor persoonlijk advies gaat u naar de specialist

Onze accessoires zijn het nieuwste van het nieuwste. U haalt hiermee het neusje van de zalm in huis. Om met alle nieuwe mogelijkheden te leren omgaan, heeft u wellicht wat hulp nodig. Daarom staan onze experts graag voor u klaar. Voor het beste advies op het gebied van terrasverwarming in de regio Den Bosch en Tilburg gaat u naar Terrasverwarming.nl. U vindt onze showroom in Rosmalen. Voor persoonlijk advies mag u ons ook altijd bellen op het telefoonnummer +31 (0)73 205 30 90 of het contactformulier invullen. 

Geïnteresseerd?
Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Scroll omhoog